Ofertele pentru produsul

 

vidaXL Copertină de ușă, negru, 240 x 80 cm, PC (144826)

425,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro
Descrierea produsului
Această copertină de ușă de calitate superioară nu numai că va înfrumuseța aspectul proprietății dvs. , dar va proteja și ușa sau fereastra de precipitații, fără a bloca lumina. Poate fi utilizată în aplicații atât rezidențiale, cât și comerciale.

Plăcile din policarbonat, goale pe interior, sunt incredibil de durabile și rezistente la intemperii și coroziune. În plus, construcția solidă cu brațe puternice din ABS și bare din aluminiu este deosebit de stabilă și poate susține copertina în siguranță. Toate accesoriile necesare pentru asamblare sunt incluse, pentru o montare rapidă și ușoară.

Rețineți că acoperișul de ușă nu rezistă la ninsori abundente.
Culoare: Negru
Material: Plăci din policarbonat + brațe de susținere din ABS + benzi din aluminiu
Dimensiuni: 240 x 80 cm (L x l)
Grosime placă: 5 mm
Rezistent la intemperii
Pachetul de livrare include:
4 x Placă de policarbonat separată
3 x Suport de fixare din ABS
2 x Conector din plastic în formă de H
4 x Bare de aluminiu oxidat

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.